Personeelsuitje

Een personeelsuitje wordt volledig ingevuld naar wens. We bepalen allereerst de aanvangstijd en inventariseren uw wensen. Vervolgens stellen wij een passend programma samen.

Misschien is het wel leuk om eerst met elkaar wat te eten. Wij regelen graag voor u een compleet verzorgd diner. Manissimo werkt samen met Sal do Mar, ook gevestigd in Rhenen.

Daarna bepalen we welke behandelingen we gaan uitvoeren. Dit is ook afhankelijk van de groepsgrootte. Bijvoorbeeld een make-up workshop, een manicure, make-up advies of een pedicure behandeling?

Misschien vindt u het ook leuk om na afloop een groepsfoto te maken om het resultaat vast te leggen. Dan regelt Manissimo graag voor u een bezoek bij fotostudio MB Shoots.

Of wat denkt u van een metamorfose avond? We maken iedereen op en onze kapster verzorgt uw haar. Desgewenst kunt u bij Fotostudio MB Shoots foto’s laten maken van de make-over.

Wat kost zo’n avond? Dat is geheel afhankelijk van de gewenste invulling.

Wilt u een personeelsuitje regelen? Bel ons dan of kom langs in de parfumerie. Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en een offerte op maat te maken.