Geschiedenis van Manissimo

Madelon van Valburg ronde in 2006 haar opleiding als nagelstyliste af en is direct van start gegaan met haar eigen nagelsalon aan huis onder de naam Manissimo.

Deze naam is niet zomaar gekozen. Manissimo is samengesteld uit de volgende Italiaanse worden: “mano” (hand) en “belissimo” (prachtige).  De samenstelling is geen bestaand Italiaans woord, maar een benaming die Madelon zeer toepasselijk vindt voor haar nagelsalon.

Vanwege het succes met het nagelen heeft zij in 2008 besloten om te verhuizen naar Rhenen. Manissimo betrok een groter pand om zo de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.
Naast het nagelen bleek er ook veel vraag te zijn naar schoonheidsbehandelingen, wat Madelon deed besluiten om haar schoonheidsspecialiste diploma te behalen om vervolgens  in 2009 een schoonheidssalon naast de bestaande nagelsalon te openen.

Daar hield het niet bij op, de wens om een eigen parfumerie en een beautysalon te openen werd sterker.
En zo gebeurde het dat Manissimo in 2010 op een nieuwe locatie in een ruimer pand haar deuren opnieuw heropende.

Vanaf 2010 is Manissimo met het opgebouwde succes een nieuw concept gestart: “Total beauty Care”

Inmiddels is Manissimo al ruim vijf jaar een begrip in Rhenen.
“one call does it all” is alles omvattend voor deze moderne salon waar verschillende specialisaties onder één dak zijn samengebracht. Dit concept slaat goed aan. Met deze total beauty care formule optimaliseren zij het gemak voor de klant. Met 1 belletje kunt u zich van top tot teen op 1 adres laten verzorgen en adviseren. Of men hier nu komt voor een ontspannen zonnebank sessie, een uitgebreide pedicure behandeling of een nieuw kapsel, kwaliteit en ontspanning staan bij Manissimo voorop. Manissimo is voor iedereen toegankelijk.

Het team hecht veel waarde aan een goede sfeer in de salon. ‘‘Het is een zoete inval’. De klant moet zich hier op zijn gemak voelen. Eenmaal bij Manissimo geweest, begrijpt u waar hun kwaliteit voor staat en gaat u altijd met het juiste advies en de juiste producten de deur uit!

Tot ziens bij Manissimo!