Het team achter Manissimo

MadelonIk ben Madelon van Valburg, eigenaresse van Manissimo.

Wat voor mij begon als een droom is nu werkelijkheid. Bijzonder vind ik het om samen met mijn moeder eigenaresse te zijn.

Ik geniet iedere dag van mijn werk, zeker als ik weer nieuwe klanten tevreden de zaak zie verlaten.

Ik ben ontzettend trots op ons deskundig team. Samen werken we er elke dag aan onze producten en diensten te verbeteren en deze nog meer aan te laten sluiten op uw wensen.

Kwaliteit en perfectie zijn vanzelfsprekend en onze gezelligheid is uniek. Iedereen is welkom.

Tot ziens bij Manissimo!
Madelon van Valburg

 

LindaIk ben Linda van Valburg, eigenaresse van Manissimo. Naast eigenaresse ben ik de schoonheidsspecialiste van Manissimo.

De liefde voor mijn vak probeer ik over te brengen op mijn klanten. Ik geef mijn klanten graag 100% aandacht.

Mijn werk is dan ook mijn passie, het is fijn om met mensen te werken en ze een plek te bieden waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn. Ieder mens is uniek, dat ervaar ik meer en meer.

De positieve reacties stimuleren mij ontzettend in mijn vak.

Ik zou zeggen kom en ervaar!

Linda van Valburg

 

JoseMijn naam is Jose Kieviet. Ik ben in september 2015 bij Manissimo gekomen om het team te versterken. Jaren heb ik gewerkt als kledingadviseuze met als doel mensen een goed gevoel te geven.

Na er een paar jaar tussenuit te zijn geweest om voor mijn gezin te zorgen ben ik toe aan wat nieuws maar weer met hetzelfde doel, mensen laten stralen, laten zien dat ze bijzonder zijn.

Wees welkom in onze winkel om zelf te ervaren wat wij kunnen bieden om u dat goede gevoel te geven. Of het gaat om een heerlijke geur, een passende make-up of een mooi kado, graag sta ik voor u klaar om u hierin te adviseren.

Ik help u graag bij Manissimo.
Jose Kieviet

 

DieuwkeIk ben Dieuwke van der Post sinds 2011 bij Manissimo. Sinds 2012 ben ik mijn eigen zaak “Mooi bij Manissimo” begonnen.

In 2006 heb ik de opleiding nagelstyliste tijdens mijn baan bij een parfumerie succesvol afgerond. Door deze baan heb ik alle merktrainingen gevolgd van zowel huid, make-up en parfum.

Ook nu word ik nog getraind door de merken die wij hebben bij Manissimo, erg leuk en zeer informatief. Zo kan ik elke klant een gepast advies bieden terwijl ik haar nagels mooi maak.

Ik voer mijn hobby elke dag uit, mooier werk kun je toch niet hebben!

Graag tot ziens bij Manissimo!

Dieuwke van der Post

 

PaulienGraag wil ik mij aan jullie voorstellen, ik ben Paulien van den Berg en sinds 1 januari werkzaam bij Manissimo in de functie van: medisch pedicure & sportpedicure.
Medio 2011 ben ik gestart met salon MOOOI en werk ik sinds die tijd in verschillende medisch centra als medisch pedicure & sportpedicure. Ik behandel cliënten met diabeet en reuma. Als sportpedicure behandel ik blessures en kan ik u adviseren over loop-en hardloopschoenen. Ik ben aangesloten bij Provoet en het Scas register. Je blijft leren van andere mensen, daarom vind ik het fijn om in een team te werken.

Bij Manissimo beginnen is een geweldige nieuwe uitdaging, ik hoop veel klanten te mogen helpen met medische klachten. Uiteraard ook gewoon om uw voeten lekker te verwennen.

De wereld ligt aan uw voeten, verzorg ze goed!!!

Paulien van den Berg

 

BiancaIk ben Bianca van der Roest, 33 jaar en trotse moeder van een tweeling van nu 4 jaar oud.

Ik heb 13 jaar gewerkt in een parfumerie branche. Daar heb ik veel geleerd over de beauty branche. Maar de nagels en visagie vond ik toch wel erg leuk. Hierdoor heb ik vorig jaar besloten om te stoppen bij Douglas en een opleiding voor nagel-, wimper- en browstyliste te gaan doen.

Ik ben heel erg blij dat ik september mag gaan starten. Ik ben zeer gedreven, secuur en klantvriendelijk. Mijn streven is om elke klant met een mooie glimlach de deur uit te laten gaan. Dus heeft u vragen over nagels, visagie, huidverzorging, wimperextentions of wenkbrauwen? Dan kan ik u zeker een passend advies geven.

Ik zie u graag bij Manissimo!

Bianca van der Roest