Nagels

 

Nagelsalon_Manissimo_2Bio Sculpture – 90 min
Bio Sculpture Gel is een gel die de natuurlijk nagel niet zal beschadigen. Deze gel is direct aan te brengen op de natuurlijke nagel en is 99% vrij van schimmel en nadelige gevolgen. Bij een Bio Sculpture gel set wordt geen primer gebruikt en zal er geen branderig gevoel ontstaan in de lamp.

 

ProNails - 90 min
Voor de gel liefhebbers werken wij met het merk ProNails. ProNails betekent een perfecte match tussen kwaliteit, betrouwbaarheid aan de ene kant en inspiratie en plezier aan de andere kant. Wij zijn altijd op zoek naar de beste kwaliteit. Als gevolg van diverse hechtingsproblemen die wij ondervonden, zijn wij na uitvoerig onderzoek terecht gekomen bij ProNails. Met dank aan ProNails zetten we nu al jaren kwalitatief hoogwaardige nagels.

 

Florence Nails – 90 min
De Florence Nails gel staat voor gegarandeerde hechting, sterke maar vooral stevige nagels.

Heeft u alles al geprobeerd en blijft niets zitten dan laten wij u graag kennis maken met de gels van Florence Nails. Ook adviseren wij u de gels van Florence Nails wanneer u gewend bent aan acryl nagels wil overstappen naar gel.

 

Advies
Mocht u ontevreden zijn over de staat van uw huidige nagels, dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Afspraak maken
Wij zetten nagels alléén op afspaak. Op deze manier kunnen wij u de service en aandacht garanderen waar Manissimo voor staat. Eén telefoontje is voldoende om een afspraak te maken. Heeft u nog vragen of wilt u eerst een kijkje komen nemen in onze nagelsalon, dan kunt u altijd bij ons langskomen. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden.