Parfumerie

 

SaskiaZellerFotografie(29van29)Parfum
Manissimo heeft een exclusief assortiment in huis van verschillende merken. Wij kiezen bewust voor exclusiviteit om ons te onderscheiden en het dragen van een mooi parfum bijzonder voor u te maken. Wij verkopen zowel een elixer, een eau de parfum, eau de toilette, bijpassende body lotion, douchegel of geschenkverpakkingen waar een geur- en bodyproduct in zit.

 

Huidverzorging
In de parfumerie hebben wij 3 huidverzorgingsmerken. Declaré, Collistar en Bergman. Ieder merk heeft zijn eigen specialiteit. Wij adviseren en helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Bij aanschaf van meerdere producten van dezelfde lijn, bent u verzekerd van optimaal resultaat.

 

Tassen & sieraden
Wist u dat wij ook tassen, sieraden en kadoartikelen verkopen? Door de collectie maandelijks in te kopen hebben wij altijd de nieuwste trend in huis. Volg ons via Facebook, zo blijft u op de hoogte wanneer de nieuwste tassen weer binnen zijn.

 

Kadoartikelen
Kent u het merk Janzen al? Janzen is ons nummer 1 kadoartikel, leuk om te geven en zeker ook om te ontvangen. Het assortiment bestaat onder andere uit douchegel, foam, scrub, bodycream maar ook geurstokjes. Kom eens langs om het gehele assortiment te bekijken. Wij verpakken alle kadoartikelen op een feestelijke manier.

 

Kadobonnen
Wij verkopen kadobonnen voor elk gewenst bedrag. Wilt u geen waarde geven maar bijvoorbeeld een behandeling, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Een kadobon is bij ons niet in te wisselen voor geld.

Bent u benieuwd welke kadoartikelen wij hebben? Kom gerust eens binnen om u te laten verrassen.