Visagie

 

Visagie_ManissimoVisagie bij Manissimo
Naast het advies voor een geur- of huidverzorging, informeren wij u ook over onze make-up producten. Welke kleur past het beste bij u? Hoe maakt u zich het mooiste op? Wat zijn de laatste trends, de nieuwste kleuren en producten?

Bij Manissimo kunt u terecht voor zowel een avond make-up, een dag make-up of een make-up advies.

 

Visagie Ambulant
Indien gewenst verzorgen wij make-up op locatie. Dit kan in overleg gerealiseerd worden.
Houdt u er wel rekening mee dat er reiskosten worden berekend.

 

Bruids make-up
Gaat u trouwen? Wij reserveren uw trouwdatum graag tijdig in ons agenda. Een proef van uw bruidsmake-up wordt 3 a 4 weken voor uw trouwdatum gepland. Zo kijken we samen naar uw wensen en de mogelijkheden.

Op de dag zelf verzorgen wij de make-up. U hoeft dit dus niet aan te schaffen. Wel adviseren wij u om alleen de door ons aangebrachte lipstick of gloss aan te schaffen zodat u dit de rest van de dag kan bij blijven werken indien nodig. Wilt u dat wij uw make-up de avond nog komen bijwerken, dan kan dit uiteraard op afspraak.

 

Make-up workshop
Een make-up advies is een leuk onderwerp voor een gezellig avondje met de dames onder elkaar. Gezellig samen genieten van een hapje en een drankje en ondertussen uitgebreid advies ontvangen over de kleuren die het beste bij u passen.

Tijdens een make-up workshop brengen wij make-up aan op de ene kant van het gezicht en brengt u zelf uw make-up aan op de andere kant van het gezicht. U komt tenslotte om het te leren en dit ook thuis zelf te kunnen. Een workshop is te reserveren vanaf 2 personen.

Het verzorgen van visagie gebeurt uitsluitend op afspraak. Wij nemen namelijk de tijd voor uw make-up, zodat u er op uw allermooist uitziet!